Θεσσαλονίκη, 34χρονος Πιλότος, ψηλός και γυμνασμένος με πράσινα μάτια και υπέροχο χαμόγελο, γλυκός και δυναμικός, με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητος με ιδιόκτητη κατοικία στο κέντρο της πόλης και πολυτελές Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως τα sport, ο κινηματογράφος και η μουσική, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας και το γάμο. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ»Τηλ.6909/926206, […]

Περισσότερα ...


Αθήνα, 53χρονος Κοσμηματοπώλης, νεανικής εμφάνισης, γοητευτικός με αριστοκρατικό στυλ, επαγγελματικά πετυχημένος, δυναμικός χαρακτήρας, ευχάριστος με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ευκατάστατος, κάτοικος Νοτίων προαστίων, ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Ηράκλειο, 34χρονη Δικηγόρος, ψηλή, καλλίγραμμη με αριστοκρατική φινέτσα, επαγγελματικά πετυχημένη, δραστήρια με δυναμικό χαρακτήρα, υπεύθυνη και κατασταλαγμένη, οικονομικά αποκαταστημένη με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, οι εκδρομές και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή Κρήτη. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Θεσσαλονίκη, 42χρονη Δημοσιογράφος, γοητευτική, ψηλή και καλλίγραμμη, εξωστρεφής, καλλιεργημένη, δραστήρια, οικονομικά ανεξάρτητη με υψηλές μηνιαίες αποδοχές, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το διάβασμα, η γυμναστική και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Τρίπολη, 39χρονη Ασφαλίστρια, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή, αδύνατη, καστανόξανθη με καστανά μάτια, μορφωμένη, από εξαιρετική οικογένεια, δραστήρια, κοινωνική με εξαιρετικούς τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένη με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική ακίνητη και κτηματική περιουσία, φυσιολάτρης, με ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική, ο κινηματογράφος και η μουσική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. […]

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Τρίπολη, 28χρονη Μουσικός, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος με καλλίγραμμο σώμα, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, συναισθηματική, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και το θέατρο, λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με απώτερο σκοπό τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. […]

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Τρίπολη, 47χρονος Πολιτικός Μηχανικός, γοητευτικός με εξαιρετικό στυλ, ψηλός, αρρενωπός, επαγγελματικά πετυχημένος, δραστήριος, κοινωνικός με ευγενικά αισθήματα, οικονομικά αποκαταστημένος, με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, σημαντική ακίνητη και κτηματική περιουσία, 2 Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη. Πανελλαδικά. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Τρίπολη, 34χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη, ψηλή με καλλίγραμμο σώμα, μελαχρινή με καστανά μάτια, ευχάριστος χαρακτήρας, καλλιεργημένη, ευγενική, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και τον θεσμό και της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Ιωάννινα, 41χρονος Έμπορος Αθλητικών Ειδών, γοητευτικός με μοντέρνο στυλ, ψηλός, αρρενωπός, δυναμικός χαρακτήρας, φιλόδοξος, εξωστρεφής, οικονομικά ευκατάστατος με μηνιαίο εισόδημα άνω των 5.000 ευρώ, μονοκατοικία, ακίνητη και κτηματική περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. Πανελλαδικά. Γραφεία «ΡΩΞΑΝΗ» Τηλ.6909/926206, 210/6657532.

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


Ιωάννινα, 26χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, μελαχρινή με καφέ μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης με εξαιρετική παιδεία, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., φυσιολάτρης, με αγάπη για τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή, επιθυμεί γνωριμία με κύριοαξιόλογο, για δημιουργία σοβαρής σχέσης και απώτερο σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. Γραφεία […]

Continue reading

Δηλώστε ενδιαφέρον για την αγγελία


SIGN INTO YOUR ACCOUNT

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up