Η ιστορία της Άννας

Η γνωριμία που άλλαξε τη ζωή μου…

Είμαι η Άννα 44 ετών χωρισμένη εδώ και 12 χρόνια με ένα παιδί μεγάλο πλέον 17 ετών. Δυστυχώς ερωτεύτηκα τον λάθος άνθρωπο και έζησα μια ζωή μες τη μοναξιά. Είμαι δασκάλα μπαλέτου με δική μου σχολή οπότε ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω του πολύ απαιτητικού ωραρίου.

Από την ημέρα που χώρισα δεν έχει υπάρξει κάτι σοβαρό και σταθερό στην ζωή μου, αφενός γιατί όλη μου η αφοσίωση ήταν στον παιδί μου και γιατί όλοι, καλώς ή κακώς, θέλουν απλά να περνάνε καλά και δεν θέλουν ευθύνες… Και μην ξεχνάμε μπορεί να αρέσουμε αλλά όταν υπάρχει ένα παιδί ο άλλος το βάζει στα πόδια.

Σχετικά πρόσφατα, πριν από 1 χρόνο και κάτι, έπειτα από προτροπή φίλων, αποφάσισα να επισκεφτώ ένα γραφείο γνωριμιών, μιας και όσο μεγαλώνουμε ο κύκλος μας στενεύει, οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και γενικά δεν έχουμε και διάθεση για νέες γνωριμίες, άσε που υπάρχει και ο φόβος να γνωρίσουμε κάποιον επικίνδυνο, οπότε σκέφτηκα ότι αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αναζητήσω ένα σύντροφο που θα μου ταιριάζει.

… Και έτσι και έγινε πριν 1 χρόνο βρέθηκε στην ζωή μου ένα άτομο που ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αληθινό. Από το πρώτο ραντεβού καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε μια βόλτα η οποία διάρκεσε πάνω από 5 ώρες στις οποίες μίλησε ο καθένας για τον εαυτό του για τα θετικά και τις παραξενιές του. Ενδιαφέρθηκε να μάθει και για ποιο λόγο χώρισα (και εγώ αντίστοιχα) και γενικώς ήθελε όλο το βράδυ να του μιλάω μέχρι που πήρε τη πρωτοβουλία να με φιλήσει … και αυτό ήταν ένιωσα πάλι γυναίκα, ερωτεύτηκα είπα ότι ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκείνη την πρώτη μας συνάντηση, υπάρχει επικοινωνία καθημερινή, είμαστε αχώριστοι και ακόμη και ο γιος μου που δεν σας κρύβω ήμουν λίγο περίεργη για το πώς θα αντιδράσει με την παρουσία ενός άνδρα στη ζωή μου έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική σχέση με τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είναι πολύ γλυκός και τρυφερός, ένα στήριγμα και πραγματικά ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αυτό ακριβώς που ζητούσα μια ζωή και νιώθω τυχερή που το γραφείο μου έδωσε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να τον συναντήσω!

Ενδιαφέρεστε; Στείλτε μήνυμα